Communiceren met dieren

Telepathisch gesprek met een dier

Jarenlang heb ik kennis en ervaring opgedaan en mijn buikgevoel en hart gevolgd. Sinds kort vallen alle puzzelstukjes in elkaar en besef ik dat ik de ‘gave’ heb om met dieren te communiceren op een telepathische manier. 
In mijn ogen spreken dieren constant en zijn wij het vaak die hen niet zo goed begrijpen. Als dierencommunicator vorm ik graag de verbinding tussen mens en dier. 

Na enkele jaren als dierenoppas gewerkt te hebben, een uiterst dankbare maar zeer uitdagende job, heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Door elke dag in contact te komen met veel verschillende huisdieren, merk ik op dat ook zij allemaal verschillende karakters en gedragingen hebben. Er zijn geen twee dieren hetzelfde. Bijgevolg lijkt het mij dan ook logisch om bij vragen of probleemgedrag, te kijken naar het dier zelf en de persoonlijke noden en wensen en geen algemene richtlijnen te volgen die voor “alle dieren” toepasbaar zijn. 

Waarbij kan een dierencommunicator helpen? Bij het ‘lezen’ van een dier; ik kan meer vertellen over het karakter, het gedrag, wat het dier leuk of minder leuk vindt. Dit kan handig zijn om de communicatie met de eigenaar te verbeteren, bij de aanschaf, adoptie of verlies van een dier, of communicatie met een overleden dier aan te gaan.

 

Welke vragen kan je stellen?

  • Ben je gelukkig?

  • Wat doe je graag en wat vind je niet leuk?

  • Heb je ergens pijn of ongemak?

  • Voor welke reden ben je bij mij?

  • Heb je nog een boodschap? Wat zou je mij graag vertellen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Aangezien ik telepathisch contact maak met het dier, is het niet nodig om het dier in levende lijve te zien. Sterker nog, aangezien ikzelf hoog gevoelig ben, werk ik het beste met zo min mogelijk prikkels of energieën van andere mensen of dieren rond mij.

Tarieven

Een gesprek kost 25,00 euro en duurt gemiddeld 30-60 minuten voor 3 vragen.

Of je kan ook kiezen voor een langer gesprek van 60-90 minuten, voor 7 vragen, dit kost 50,00 euro.

  1. Je kan een mail sturen met als titel jouw naam en dat van het dier naar info@petandbreakfast.be

  2. Als bijlage mag je 1-3  foto’s sturen waar het dier alleen op staat (geen andere dieren of personen), liefst waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.

  3. In de mail mag je maximum 7 vragen stellen die je aan het dier wilt vragen of wat je over het dier wilt weten.

  4. Gelieve het bedrag te storten op BE90 9731 8620 1032 met als onderwerp 'mail + naam van het dier'.

Binnen de 7 dagen na ontvangst betaling, krijgt u een mail terug met antwoord op uw vragen en indien ik het doorkrijg andere informatie.

© 2018 - Pet&Breakfast.be - Shana Gillet