Communiceren met dieren

Telepathisch gesprek met een dier

Jarenlang heb ik kennis en ervaring opgedaan en mijn buikgevoel en hart gevolgd. Al van kindsbeen af, voel ik mij enorm aangetrokken tot dieren. Net zoals velen, heb ik ook mijn levenslessen en bagage die ik meedraag in dit leven. Bij dieren vond ik rust en troost. Zij begrepen mij, en ik hen.

Toen ik mijn papa verloor op 6-jarige leeftijd, werd deze aantrekkingskracht alleen maar sterker. Met alle dieren die op mijn pad kwamen, kon ik vrij snel een diepgaande connectie leggen. Als kind ging ik graag bij paarden en koeien in de wei gaan zitten, de "agressieve" hond van de buren kwam kwispelend naar mij toegelopen en kon ik met veel gemak aaien. 

Deze aantrekkingskracht veranderde in een passie waar ik absoluut mijn beroep van wou maken. Ik kreeg de kans om verder te studeren, waar ik heel dankbaar voor ben. Ik behaalde een bachelor Dierenzorg en schoolde me sindsdien nog bij tot o.a. kattengedragstherapeut en honden- en kattenpensionuitbater.

Naast de klassieke weg te volgen, kwamen er ook meer en meer spirituele mensen, zaken en cursussen op mijn pad. Ik volgde cursussen zoals bachbloesems, aromatherapie en voetreflexologie. 

Lang heb ik het klassieke en alternatieve pad naast elkaar gevolgd. Geen idee dat beiden met elkaar verweven konden zijn.

Sinds kort vallen alle puzzelstukjes in elkaar en besef ik dat alles heeft geleid tot het punt waar ik nu sta. Ik beschik namelijk over de gave om met dieren te communiceren op een telepathische manier. 
Als dierencommunicator vorm ik graag een brug tussen mens en dier. 

Na enkele jaren als dierenoppas gewerkt te hebben, een uiterst dankbare maar zeer uitdagende job, heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Door elke dag in contact te komen met veel verschillende huisdieren, merk ik op dat ook zij allemaal verschillende karakters en gedragingen hebben. Er zijn geen twee dieren hetzelfde. Bijgevolg lijkt het mij dan ook logisch om bij vragen of probleemgedrag, te kijken naar het dier zelf, zijn persoonlijk verhaal en de persoonlijke noden en wensen; geen algemene richtlijnen te volgen die voor “alle dieren” toepasbaar zijn. 

Waarbij kan een dierencommunicator helpen?

Bij het ‘lezen’ van een dier; ik kan meer vertellen over het karakter, het gedrag, wat het dier leuk of minder leuk vindt. Dit kan handig zijn om de communicatie met de eigenaar te verbeteren, bij de aanschaf, adoptie of verlies van een dier, of communicatie met een overleden dier aan te gaan.

 

Welke vragen kan je stellen?

  • Ben je gelukkig?

  • Wat doe je graag en wat vind je niet leuk?

  • Heb je ergens pijn of ongemak?

  • Voor welke reden ben je bij mij?

  • Heb je nog een boodschap? Wat zou je mij graag vertellen?

Hoe gaat het in zijn werk?

Aangezien ik telepathisch contact maak met het dier, is het niet nodig om het dier in levende lijve te zien. Sterker nog, aangezien ikzelf hoog gevoelig ben, werk ik het beste met zo min mogelijk prikkels of energieën van andere mensen of dieren rond mij. Als ik een foto zie (ogen goed zichtbaar), kan ik via de ogen "in" de ziel kijken en zo contact maken op zielsniveau.

Tarieven

Een gesprek kost 50,00 euro en duurt gemiddeld 60 minuten voor 3 vragen.

Of je kan ook kiezen voor een langer gesprek van 90 minuten, voor 7 vragen, dit kost 75,00 euro.

  1. Je kan een mail sturen met als titel jouw naam en dat van het dier naar info@petandbreakfast.be

  2. Als bijlage mag je 1-3 foto’s sturen waar het dier alleen op staat (geen andere dieren of personen), liefst waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.

  3. In de mail mag je maximum 7 vragen stellen die je aan het dier wilt vragen of wat je over het dier wilt weten.

  4. Gelieve het bedrag te storten op BE90 9731 8620 1032 met als onderwerp 'mail + naam van het dier'.

Binnen de 7 dagen na ontvangst betaling, krijgt u een mail terug met antwoord op uw vragen en indien ik het doorkrijg andere informatie.